Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

Franse Klassiekers
Leon Mazairac

Mosselen à la thermidor met heerlijk gemarineerde kip en een frisse salade

ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

Verse carpaccio met hooikaas
Leon Mazairac

Salade met carpaccio en limoenmayonaise

Toscaanse broodsoep met konijnenstoof
Leon Mazairac

Italiaanse polenta met konijn en Pappa al Pomodoro

Leon Mazairac

Reefilet met vinaigrette dressing

Veldsalade met cœur de Neufchâtel
Leon Mazairac

Veldsalade met Cœur de Neufchâtel

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Leon Mazairac

Plantaardige shoarma

Leon Mazairac

Paté maken voor Kerst!

Leon Mazairac

Stoofvlees met stamppot van pastinaak en paarse winterpeen

Leon Mazairac

Veganistische pompoensoep