Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop
Alain Caron

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop

Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte gnocchi van brood met romige pesto

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Alain Caron

Eendenborst met Rotterdamse jam en chutney

Leon Mazairac

Kip fricassee in roomsaus met Friese whiskey

Nadia Zerouali

Luchtige vegan tulband met walnoten

Nadia Zerouali

Kousa bil laban: gevulde courgette met yoghurt

Alain Caron

Groentetaartjes van filodeeg

Nadia Zerouali

Flan met kardemon & amandel-merengue

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar

Alain Caron

Parelhoen met dennennaalden

Leon Mazairac

Pittige pindasoep met gerookte paling en komkommer

Leon Mazairac

Soepje van aardappel en prei met Nederlandse kurkuma

Alain Caron

Watermeloen met tomaat, gevuld met mozzarella

Nadia Zerouali

Syrisch ijs voor Kerst!

Alain Caron

Rollade met winterse groenten

Leon Mazairac

Geglaceerde Zeeuwse mosselen