broodje met schapenkaas
Rosah van Schendelen

Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Alain proeft Zeeuwse gin vol ingrediënten van Zeeuwse bodem
Alain Caron

Salade gerookte zalm met geblancheerde wortel en frisse dressing met gin

kersttaart met Turks fruit
Nadia Zerouali

Feestelijke kersttaart met cranberry's, Turks fruit en witte chocolade

Tortillawraps met bloemkool nuggets en yoghurt
Sharon de Miranda

Tortillawraps met bloemkool nuggets en yoghurt

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met pompoen en spijs

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Triffle met mascarpone en appel
Sharon de Miranda

Trifle met mascarpone en appel

Nadia Zerouali

Luchtige vegan tulband met walnoten

Nadia Zerouali

Flan met kardemon & amandel-merengue

Limburgse stoofperenvlaai
Alain Caron

Limburgse stoofperenvlaai

Sharon de Miranda

Sharon's red velvet kersttaart met zelfgemaakte glühwein

Alain Caron

Peer-walnoot dessert

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue

Sharon de Miranda

Pompoentaart met amandelbotercrème

Alain Caron

Macarons Groningen

Alain Caron

De Afrikaanse oliebol