Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Dessert met appelstroop ijs, bruine-boterkruim en karnemelk karamel
Rosah van Schendelen

Appelstroopijs met karamel en gebakken appel

Spaanse leche frita
Rosah van Schendelen

Spaanse leche frita

Rosah van Schendelen

In bierbeslag gefrituurde groenten met remoulade dip

Rosah van Schendelen

Italiaanse gnocchi met parmezaan, ricotta en zelfgemaakte pesto

Leon Mazairac

Soepje van aardappel en prei met Nederlandse kurkuma

Leon Mazairac

Magnolia-aardbei en lycheesorbet

Leon Mazairac

Ravioli met oude kaas, raapstelenpesto en truffel

Leon Mazairac

Biodynamische melkveehouder in Drachten

Leon Mazairac

Belgisch kervelsoepje

Leon Mazairac

Cider op de Hoorneboegseheide

Salade van asperges (90)
Leon Mazairac

Salade van asperges