broodje met schapenkaas
Rosah van Schendelen

Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Alain proeft Zeeuwse gin vol ingrediënten van Zeeuwse bodem
Alain Caron

Salade gerookte zalm met geblancheerde wortel en frisse dressing met gin

Fruitige salade
Alain Caron

Fruitige salade met lokale producten

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met pompoen en spijs

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Danish gevuld met chocolade ganache en duindoornbes
Rosah van Schendelen

Danish koffiebroodje gevuld met chocolade ganache en duindoornbes

Koffie met ijs
Sharon de Miranda

Romige ijskoffie met kaneelijs

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Sharon de Miranda

Sharon's red velvet kersttaart met zelfgemaakte glühwein

Alain Caron

Peer-walnoot dessert

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue

Sharon de Miranda

Picknick met wraps, halloumi en een salade in een weckpotje

Sharon de Miranda

Feestelijke cheesecake met mokkacrème, pinda's en gesuikerde amandelen

Sharon de Miranda

Pompoentaart met amandelbotercrème

Verveine cake
Alain Caron

Verveine cake met zwarte bessen van de Meisjes van de Moestuin

Alain Caron

Macarons Groningen