Appel cupcakes
Jetske van den Elsen

Appel cupcakes met room en knapperige toppings

Citroen tulpband
Ramon Brugman

Luchtige citroentulband met vers fruit en eetbare bloemen

No-bake chocoladecake met rood fruit en sinaasappel
Sharon de Miranda

No-bake chocoladecake met rood fruit en sinaasappel

Cinnamon rolls
Rosah van Schendelen

Cinnamon rolls met rozenglazuur voor Valentijn

Kok Jetske van den Elsen is in Rotterdam bij Hiro, die zich verdiept in fermentatie.  Hij maakt onder meer verschillende soorten Japanse miso, met enkel natuurlijke ingrediënten.
Jetske van den Elsen

Miso karamel tartelettes

Ramon trapt het kerstmenu af met een klassieke Bouche de Noël
Ramon Brugman

Maak de Bûche de Noël van chef-kok Ramon Brugman

Speculaas cakejes met appel gember spijs en koekkruimels
Ramon Brugman

Speculaaskoeken met gember-appelspijs

Hazelnoottaart
Ramon Brugman

Hazelnoten karameltaart met chocolade ganache

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met amandelspijs en pompoencrème

Sharon de Miranda

Oma's appeltaart

Sharon maakt een monchoutaart met kersen en kandijkoeken
Sharon de Miranda

Monchoutaart met banaan, kandijkoeken en kersen

Banoffee-taart met zelfgemaakte karamel
Ramon Brugman

Banoffee-taart met zelfgemaakte karamel

Tiramisu met taybessen
Ramon Brugman

Tiramisu met tayberries

Medaillekoekjes als traktatie
Ramon Brugman

Gouden medaille koeken om zelf te versieren

bosbessen kruimelcake
Geneal Harreman

Bosbessencrumble met vanillecrème en verse bramen

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Lekkere track boterkoek
Ramon Brugman

Boterkoek met krokante amandelen

Beschuit letters James
Ramon Brugman

Beschuit letters