Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Culinair schrijver Nadia maakt Talbina
Nadia Zerouali

Nadia's recept voor talbina met Koreaanse rozen jujube-thee

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Fruitige salade
Alain Caron

Fruitige salade met lokale producten

Nadia Zerouali

Aardappelsalade met wilde kruiden

Alain Caron

Salade met honingwijn

Nadia Zerouali

Syrische kaas met gegrilde groenten

Alain Caron

Alain's fruitige cocktail met kersen en Cointreau

Nadia Zerouali

Vlierbloesembeignets

Alain Caron

De Afrikaanse oliebol

Nadia Zerouali

Zelfgebakken wafels met frambozenboter en verse frambozen

Nadia Zerouali

Gestoofde rabarber met kokosroom

Alain Caron

Frisse salade met kaas en truffel