Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Creme Brulee
Rosah van Schendelen

Crème brûlée met verse geitenkaas en honing

Gevulde appels met rijstepap
Nadia Zerouali

Een herfstdessert met gevulde appels en pruimenjam

Bier bitterballen
Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte bitterballen gevuld met draadjesvlees en bier met mosterd dip

Borrelhappen voor oudejaarsavond
Rosah van Schendelen

Feestelijke borrelplank voor oudejaarsavond

Drie smakelijke amuses voor de kerst van Sharon de Miranda
Sharon de Miranda

Drie smakelijke amuses voor kerst

Aardappelboeren in Medemblik
Rosah van Schendelen

Gebakken aardappels met Pata Negra en krokante chips

Sharon de Miranda

Asperges met ei, aardbei en gele bietjes

Nadia Zerouali

Geroosterde bloemkoolsoep en couscous seffa als dessert

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar

Sharon de Miranda

Sharon's borrelplank

Nadia Zerouali

Kerstamuses: eitjes, kaas en aardappelmuffins

Sharon de Miranda

Bietencarpaccio en krokant gebakken bloemkoolroosjes

Sharon de Miranda

Feestelijk paasontbijt

Nadia Zerouali

Karnemelk bloemkoolsteaks met gestoomde couscous

Sharon de Miranda

Driekoningentaart