Gele boontjes
Jetske van den Elsen

Geroosterde gele bonen met limabonencrème en salsa

Aardappeltaart met gehaktballetjes en salade
Ramon Brugman

Aardappeltaart met Italiaanse gehaktballetjes en venkelsalade

Rundertartaar met asperges en mayonaise
Ramon Brugman

Rundertartaar met groene asperges en uiencompote

Dessert met nashipeer
Ramon Brugman

Taartje met frangipane en nashiperen

noedelsalade met kip
Ramon Brugman

Noedelsalade met paksoi en geroosterde sesamkip

Krokante tartelette met noten-tofucrème en kruiden
Jetske van den Elsen

Krokante tartelettes met noten-tofucrème en verse kruiden

springrolls
Ramon Brugman

Vietnamese springrolls met salade van watermeloen, feta en krokante nootjes

Pastasalade met zalm en groene asperges
Ramon Brugman

Pastasalade met romige zalm en een mosterd dille dressing

oknomiyaki
Jetske van den Elsen

Okonomiyaki van spitskool en wortel met gember en furikake

Black Angus entrecote van Ramon Brugman
Ramon Brugman

Black Angus entrecote met chimichurri, zoetzure rode ui en avocadocrème

Asperges
Jetske van den Elsen

Asperges met smaakvolle Thaise kokos roomsaus

Petit glacés
Ramon Brugman

Petit glacés met mokkacrème en zelfgemaakte bitterkoekjes

Recept met pastis
Ramon Brugman

Gebakken gamba’s met een crème van venkel en dragonmayonaise

Meringue eendjes | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Eendjes van meringue voor Pasen

Indische gehaktballetjes met pindasaus en kerriekool
Ramon Brugman

Indische gehaktballetjes met pindasaus en kerriekool

romige pasta met kip
Ramon Brugman

Romige pasta met kip, citroen en kaas

kaastaart
Ramon Brugman

Hartige kaastaart met zoete uiencompote

Paddenstoelenravioli met een frisse boter-citroensaus
Ramon Brugman

Ravioli van paddenstoelen met ricotta en citroen