Misosoep met pittige peersalade
Sharon de Miranda

Misosoep met pittige peersalade

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

kersttaart met Turks fruit
Nadia Zerouali

Feestelijke kersttaart met cranberry's, Turks fruit en witte chocolade

Tortillawraps met bloemkool nuggets en yoghurt
Sharon de Miranda

Tortillawraps met bloemkool nuggets en yoghurt

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met pompoen en spijs

Gevulde appels met rijstepap
Nadia Zerouali

Een herfstdessert met gevulde appels en pruimenjam

Watermeloen salade
Sharon de Miranda

Frisse watermeloen salade en een Virgin Colada

Oerbrood met tomatensalsa en burrata
Sharon de Miranda

Oerbrood met tomatensalsa en burrata

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Triffle met mascarpone en appel
Sharon de Miranda

Trifle met mascarpone en appel

Nadia Zerouali

Luchtige vegan tulband met walnoten

Nadia Zerouali

Flan met kardemon & amandel-merengue

Limburgse stoofperenvlaai
Alain Caron

Limburgse stoofperenvlaai

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Sharon de Miranda

Sharon's red velvet kersttaart met zelfgemaakte glühwein

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue