Overslaan en naar de inhoud gaan
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief!
Zoek door de site
Menu
Recepten
Terugkijken
Experts
Rubrieken
Nieuwsbrief
Word lid
stadssafari
Volg ons
Facebook
Instagram
Pinterest
Aanmelden Nieuwsbrief
Waar ben je naar op zoek?
Zoeken
Onze lekkerste recepten
Vis, vlees of vega(n)? Onze chefs inspireren je graag met de lekkerste recepten.
Filters
Filters
Bereidingstijd
0-30 minuten
30-60 minuten
Meer dan 60 minuten
Expert
Alain Caron
(-)
Geneal Harreman
Jetske van den Elsen
Leon Mazairac
Nadia Zerouali
Ramon Brugman
(-)
Rosah van Schendelen
Sharon de Miranda
Gerecht
Vis
Vlees
Vegetarisch
Vegan
Menu
Gebak
Lunch
Borrelhapje
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Nagerecht
Seizoen
Herfst
Winter
(-)
Lente
Zomer
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Broodje bavette met tomaat, augurk, gekaramelliseerde uien en whiskeysaus
Geneal Harreman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Bloemkoolpolenta met gebakken bloemkool, salsa verde en gegrilde asperges
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Rucola salade met knolselderij, hopscheuten, ham en een eitje
Geneal Harreman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Tikka masala met rijst, paneer en luchtig naan brood
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Zoete sinaasappelcake met oranjebloesem
Geneal Harreman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade
Geneal Harreman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Sticky tofu met gebakken gemberrijst en bimi
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Gegrilde prei met kruidige paprikadip
Geneal Harreman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Shakshuka met kruiden van het land
Geneal Harreman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Bosbessencrumble met vanillecrème en verse bramen
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Zelfgemaakte bitterballen gevuld met draadjesvlees en bier met mosterd dip