Jetske's notenpasta voor op brood | Foto: Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's notenpasta voor op brood

Fenegriek kaas
Jetske van den Elsen

Künefe met fenegriek kaas en suikersiroop

Tortilla met krokante tofu en mangosalsa
Jetske van den Elsen

Tortilla met krokante tofu, guacamole en mangosalsa

Kok Jetske van den Elsen is in Rotterdam bij Hiro, die zich verdiept in fermentatie.  Hij maakt onder meer verschillende soorten Japanse miso, met enkel natuurlijke ingrediënten.
Jetske van den Elsen

Miso karamel tartelettes

Sticky bloemkool
Jetske van den Elsen

Sticky bloemkool in gochujang saus met komkommer en bosui

Karamel lava cake - Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Karamel lava cakejes met room en rood fruit

3x komkommer kerstamuses
Jetske van den Elsen

3x lekkere amuses met komkommer

Crispy chili-olie van Jetske
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's crispy chili-olie

Pindasaus Jetske
Jetske van den Elsen

Maak zelf Jetske's pindasaus

Maak zelf Jetske's lemon curd | Foto: BinnensteBuiten
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's lemoncurd

Maak zelf ketchup met Jeske
Jetske van den Elsen

Maak zelf tomatenketchup