Tunesisch streetfood
Nadia Zerouali

Tunesisch streetfood: kikkererwten soep met oud brood en een eitje

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus
Geneal Harreman

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus

Eid-al-fitr gerecht Seffa Medfouna
Nadia Zerouali

Nadia maakt ter ere van Eid al-Fitr een Marokkaans gerecht

Pasta pesto van broccoli met amandelen en olijven van chef-kok Geneal Harreman
Geneal Harreman

Pasta met broccolipesto en gerookte amandelen

Gemarineerde rettich met een boontjessalade
Nadia Zerouali

Salade van gemarineerde rettich en boontjes met gekonfijte citroen

Recept Leon
Leon Mazairac

Salade met gevulde artisjokken en asperges

Nadia Zerouali

Aardappelsalade met wilde kruiden

Leon Mazairac

Pittige pindasoep met gerookte paling en komkommer

Leon Mazairac

Soepje van aardappel en prei met Nederlandse kurkuma

Nadia Zerouali

Syrische kaas met gegrilde groenten

Leon Mazairac

Duck eggs benedict

Nadia Zerouali

Vlierbloesembeignets

Leon Mazairac

Geglaceerde mosselen met eekhoorntjesbrood en een klassieke botersaus