Dessert met ijs en vers fruit
Alain Caron

Feestelijk dessert met yoghurtijs en rood fruit

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Pompoen koeken met spijs en chocola

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Brownies met pure chocolade en karamel
Rosah van Schendelen

Brownies met chocolade, houtgerijpt donker bier én whiskey karamel

Triffle met mascarpone en appel
Sharon de Miranda

Trifle met mascarpone en appel

Limburgse stoofperenvlaai
Alain Caron

Limburgse stoofperenvlaai

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Alain Caron

Peer-walnoot dessert

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue

Sharon de Miranda

Pompoentaart met amandelbotercrème

Alain Caron

Macarons Groningen

Leon Mazairac

Cider op de Hoorneboegseheide