Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Alain proeft Zeeuwse gin vol ingrediënten van Zeeuwse bodem
Alain Caron

Salade gerookte zalm met geblancheerde wortel en frisse dressing met gin

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Fruitige salade
Alain Caron

Fruitige salade met lokale producten

Watermeloen salade
Sharon de Miranda

Frisse watermeloen salade en een Virgin Colada

Oerbrood met tomatensalsa en burrata
Sharon de Miranda

Oerbrood met tomatensalsa en burrata

Misosoep met pittige peersalade
Sharon de Miranda

Misosoep met pittige peersalade

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Koffie met ijs
Sharon de Miranda

Romige ijskoffie met kaneelijs

Sharon de Miranda

Sharon's red velvet kersttaart met zelfgemaakte glühwein

Sharon de Miranda

Picknick met wraps, halloumi en een salade in een weckpotje

Sharon de Miranda

Feestelijke cheesecake met mokkacrème, pinda's en gesuikerde amandelen

Verveine cake
Alain Caron

Verveine cake met zwarte bessen van de Meisjes van de Moestuin

Sharon de Miranda

Oma's appeltaart

Alain Caron

De Afrikaanse oliebol

Leon Mazairac

Geflambeerde warme kersen met ijs of mascarpone

Sharon de Miranda

Glutenvrije brownie met karamelsaus