Overslaan en naar de inhoud gaan
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief!
Zoek door de site
Menu
Recepten
Terugkijken
Experts
Rubrieken
Nieuwsbrief
Word lid
stadssafari
Volg ons
Facebook
Instagram
Pinterest
Aanmelden Nieuwsbrief
Waar ben je naar op zoek?
Zoeken
Onze lekkerste recepten
Vis, vlees of vega(n)? Onze chefs inspireren je graag met de lekkerste recepten.
Filters
Filters
Bereidingstijd
0-30 minuten
30-60 minuten
Meer dan 60 minuten
Expert
Alain Caron
Geneal Harreman
Jetske van den Elsen
Leon Mazairac
Ramon Brugman
Rosah van Schendelen
Sharon de Miranda
Gerecht
(-)
Vis
Vlees
Vegetarisch
(-)
Vegan
Menu
Smaakmaker
Gebak
Lunch
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Nagerecht
Seizoen
Herfst
Winter
(-)
Lente
Zomer
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Vietnamese springrolls met salade van watermeloen, feta en krokante nootjes
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Luchtige citroentulband met vers fruit en eetbare bloemen
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Garnalencocktail met Surinaamse smaken
Leon Mazairac
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Scampi's met venkelmousseline, een romige pastissaus, crème Dubarry en een roereitje
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Plantaardige groene koekjes
Rosah van Schendelen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Krukels met een romige botersaus en appel en venkel salade
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Traybake met zalm en aardappel en knoflookbrood
Sharon de Miranda
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Paddenstoelen met knolselderijpuree en bloemkoolroosjes
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Salade met groene asperges, haricot verts en frisse vinaigrette
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Hoe maak je zelf eetbare parels?
Geneal Harreman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Bosbessencrumble met vanillecrème en verse bramen
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Hoe maak ik zelf kimchi?
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Asperges met gerookte zalm
Alain Caron
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Zalm uit de oven met groenten, een eitje en salieboter
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Oosterse zalm-tartaar
Ramon Brugman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Hollands tartaar