Coquilles met een frisse ajo blanco
Rosah van Schendelen

Coquilles met romige ajo blanco en frisse blauwe druiven

Gele rijst met chorizo, geroosterde paprika's en gamba's
Ramon Brugman

Gele rijst met gamba's en een salade van tomaat en kruidensalsa

pasta met garnalen
Sharon de Miranda

Snelle pasta met garnalen, courgette, feta en salieboter

springrolls
Ramon Brugman

Vietnamese springrolls met salade van watermeloen, feta en krokante nootjes

Pastasalade met zalm en groene asperges
Ramon Brugman

Pastasalade met romige zalm en een mosterd dille dressing

Broodje bakkeljauw met gebakken banaan
Sharon de Miranda

Broodje bakkeljauw met gebakken banaan

Knoflookgamba's
Rosah van Schendelen

Knoflookgamba’s met gembersiroop en stokbrood

Recept met pastis
Ramon Brugman

Gebakken gamba’s met een crème van venkel en dragonmayonaise

Sushi plaattaart
Sharon de Miranda

Sushi plaattaart met gerookte makreel

Garnalencocktail met Surinaamse smaken
Sharon de Miranda

Garnalencocktail met Surinaamse smaken

Kaascrostini met vijgen
Leon Mazairac

Kaascrostini met vijgen, krokante kaaskroketjes en rogvleugel

Kibbeling
Rosah van Schendelen

Kibbeling met zeewiermayonaise en duindoornbes limonade

Ramon maakt een heerlijk gerecht met makreel.
Ramon Brugman

Ceviche met zeebaars, frisse tomaat, ricotta en limoenmarinade

Vis goujonettes van tongschar met tartaarsaus en komkommersalade
Leon Mazairac

Gefrituurde tongschar met frisse komkommersalade en tartaarsaus

Leon maakt een gerecht bij haringijs
Leon Mazairac

Salade van bietjes met gerookte paling en appel

Coquilles st. Jacques van Leon Mazairac
Leon Mazairac

Coquilles st. Jacques met sabayon van Japans duizendknoopbier