Ramenbouillon met wildplukpesto
Leon Mazairac

Ramen bouillon met ei en wildplukpesto op toast

salade met lentegroenten
Alain Caron

Lente salade met radijsjes, Utrechtse uitjes en knoflookvinaigrette

Asperges
Jetske van den Elsen

Asperges met smaakvolle Thaise kokos roomsaus

Petit glacés
Ramon Brugman

Petit glacés met mokkacrème en zelfgemaakte bitterkoekjes

Appel cupcakes
Jetske van den Elsen

Appel cupcakes met room en knapperige toppings

Meringue eendjes | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Eendjes van meringue voor Pasen

Sinaasappelcake
Rosah van Schendelen

Zoete sinaasappelcake met oranjebloesem

Wortelsalade met truffel, geitenkaas en preisaus
Alain Caron

Gepocheerde prei met bospeen, oude geitenkaas en geraspte truffel

Cinnamon rolls
Rosah van Schendelen

Cinnamon rolls met rozenglazuur voor Valentijn

Worteltaart met roomkaas en kaneel
Sharon de Miranda

Winterse worteltaart en koffie met gember

Appel kruimel plaattaart van Ramon Brugman
Ramon Brugman

Appel kruimel plaatkoeken

Kok Jetske van den Elsen is in Rotterdam bij Hiro, die zich verdiept in fermentatie.  Hij maakt onder meer verschillende soorten Japanse miso, met enkel natuurlijke ingrediënten.
Jetske van den Elsen

Miso karamel tartelettes

Spinazie met Lions Mane paddenstoel, knolselderij en bietjes
Alain Caron

Knolselderijsteak uit de oven met paddenstoel, spinazie, biet en vinaigrette

Heerlijke appelbeignets met een vleugje kaneel
Rosah van Schendelen

Heerlijke appelbeignets met een vleugje kaneel

Karamel lava cake - Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Karamel lava cakejes met room en rood fruit

Ramon trapt het kerstmenu af met een klassieke Bouche de Noël
Ramon Brugman

Maak de Bûche de Noël van chef-kok Ramon Brugman

3x komkommer kerstamuses
Jetske van den Elsen

3x lekkere amuses met komkommer

Gepocheerde vijg met ratafia en gorgonzola
Ramon Brugman

Gepocheerde vijgen met gorgonzola crème en serranoham