Rosah maakt recept met verse prei uit Oirschot
Rosah van Schendelen

Gegrilde prei met kruidige paprikadip

Hazelnoottaart
Ramon Brugman

Hazelnoten karameltaart met chocolade ganache

Knolselderij puree met plantaardige boter
Sharon de Miranda

Paddenstoelen met knolselderijpuree en bloemkoolroosjes

Medaillekoekjes als traktatie
Ramon Brugman

Gouden medaille koeken om zelf te versieren

Plaattaart met fruit van Ramon Brugman
Ramon Brugman

Feestelijke plaattaart met koekkruimels en fruit

bosbessen kruimelcake
Geneal Harreman

Bosbessencrumble met vanillecrème en verse bramen

Ramon maakt een sneeuwster met zelfgemaakte advocaat
Ramon Brugman

Sneeuwster taart met zelfgemaakte advocaat

Winterpostelein soep
Ramon Brugman

Soep van winterpostelein met gerookte makreel en kruiden croutons

Ramon maakt gefrituurde pangsit met zoetzure gembersaus
Ramon Brugman

Gefrituurde pangsit met zoetzure gembersaus

Smullen met de winterse schuimrol van chef-kok Ramon
Ramon Brugman

Luchtige schuimrol met mascarpone en frambozen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Alain Caron maakt gerecht met boerenkoolpaté
Alain Caron

Boerenkoolpaté met frisse salade en zoet-zuur van ui en mango

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke
Alain Caron

Alain maakt heerlijke oesters uit Yerseke

worstenbroodje
Rosah van Schendelen

Worstenbroodjes met piccalilly-mayo en paprikasalsa

Vegetarische gyoza
Sharon de Miranda

Japanse gyoza met korianderdip

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Ramon maakt een smaakvolle salade met palmkool, spruitjes en knapperige panchetta
Ramon Brugman

Salade met palmkool, boerenkoolspruiten, pancetta en taleggio

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas