Dessert met ijs en vers fruit
Alain Caron

Feestelijk dessert met yoghurtijs en rood fruit

Mango ijsjes Jetske
Jetske van den Elsen

Zomerse mango ijsjes

Polpette di melanzane met zoetzure uien uit de moestuin
Ramon Brugman

Polpette di melanzane met zoetzure uien uit de moestuin

Panna cotta met gepocheerde rabarber
Jetske van den Elsen

Gepocheerde rabarber met panna cotta

Tartelette met Sint-Jansui
Leon Mazairac

Leon's tartelette jardiniĆØre als ode aan de Utrechtse moestuin

Vlierbloesempannenkoeken alla Suzette met mascarponeroom en aardbeien
Ramon Brugman

Vlierbloesempannenkoeken alla Suzette met mascarponeroom en aardbeien

Gezonde appelmonsterstraktatie
Sharon de Miranda

Maak appelmonsters met aardbeien en pindakaas

Gezonde krokodillentraktatie
Sharon de Miranda

Maak krokodillenprikkers als gezonde traktatie

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediƫnt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Ramon maakt gefrituurde pangsit met zoetzure gembersaus
Ramon Brugman

Gefrituurde pangsit met zoetzure gembersaus

Boerenkool snack|Geneal Harreman
Geneal Harreman

Groentesnack van boerenkool met rode uitjes en knoflook

Chef-kok Ramon maakt wentelteefjes van Groninger koek met stoofpeertjes en hangop
Ramon Brugman

Wentelteefjes van Groninger koek met stoofperen en hangop

bieten groentesnack | Geneal Harreman
Geneal Harreman

Groentesnack van bieten met rozemarijn en tijm

worstenbroodje
Rosah van Schendelen

Worstenbroodjes met piccalilly-mayo en paprikasalsa

pastinaak Geneal
Geneal Harreman

Gezonde pastinaak snack

Trifle met passievrucht en een Pornstar Martini
Sharon de Miranda

Trifle met passievrucht en een Pornstar Martini

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop