Citroen tulpband
Ramon Brugman

Luchtige citroentulband met vers fruit en eetbare bloemen

Kok Jetske van den Elsen is in Rotterdam bij Hiro, die zich verdiept in fermentatie.  Hij maakt onder meer verschillende soorten Japanse miso, met enkel natuurlijke ingrediënten.
Jetske van den Elsen

Miso karamel tartelettes

Ramon trapt het kerstmenu af met een klassieke Bouche de Noël
Ramon Brugman

Maak de Bûche de Noël van chef-kok Ramon Brugman

Hazelnoottaart
Ramon Brugman

Hazelnoten karameltaart met chocolade ganache

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met amandelspijs en pompoencrème

Sharon de Miranda

Oma's appeltaart

Tiramisu met taybessen
Ramon Brugman

Tiramisu met zomerfruit

bosbessen kruimelcake
Geneal Harreman

Bosbessencrumble met vanillecrème en verse bramen

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Crompouce | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Ramon Brugman's recept voor een crompouce met Zwitserse room

Brownies met pure chocolade en karamel
Rosah van Schendelen

Brownies met chocolade en whiskey karamel

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake

Koek-en-zopie
Ramon Brugman

Koek-en-zopie: warme chocolademelk en gevulde koeken

Slagroomtruffels
Ramon Brugman

Slagroomtruffels voor Valentijnsdag

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Danish gevuld met chocolade ganache en duindoornbes
Rosah van Schendelen

Danish koffiebroodje gevuld met chocolade ganache en duindoornbes

Ramon's oliebollen
Ramon Brugman

Oliebollen met appel en rozijnen

Speculaas gevuld met amandelspijs
Ramon Brugman

Speculaas gevuld met amandelspijs