Flatbread met falafel
Nadia Zerouali

Falafel op flatbread met hummus en winterse rauwkost

Molokhia met jackfruit
Nadia Zerouali

Groentestoof met molokhia en jackfruit

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Pasta genovese met pistache ijs
Nadia Zerouali

Pasta Genovese en pistache ijs

Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte gnocchi van brood met romige pesto

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Nadia Zerouali

Luchtige vegan tulband met walnoten

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Nadia Zerouali

Kousa bil laban: gevulde courgette met yoghurt

Nadia Zerouali

Flan met kardemon & amandel-merengue

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar

Nadia Zerouali

Bonenstoof met artisjokken en verse kruiden

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Nadia Zerouali

Gestoomde Savooiekool met rozijnen en kappertjes

Nadia Zerouali

Malfouf: gevulde koolrolletjes

Nadia Zerouali

Parelcouscous met groene pompoen

pompoensoep
Nadia Zerouali

Pompoensoep met curryolie en walnoten