Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Leon Mazairac

Franse klassieker: poulet en cocotte

Leon Mazairac

Kip fricassee in roomsaus met Friese whiskey

Leon Mazairac

Luxe klassieke erwtensoep en kabeljauw à la Dugléré

Leon Mazairac

Pittige pindasoep met gerookte paling en komkommer

Leon Mazairac

Steak tartare met fruitsalade

Leon Mazairac

Verse kabeljauw met hollandaisesaus

Leon Mazairac

Zeewier kokertje met de smaken van het wad

Leon Mazairac

Risotto met reuzenbovist, gedroogde eidooier en jonge wijnblaadjes

Leon Mazairac

Het recept van verse hop

Leon Mazairac

Paté maken voor Kerst!

Leon Mazairac

Borrelplank van wilde eend met vijgen

Leon Mazairac

Winterpostelein met snoekbaarsfilet

Leon Mazairac

Bisque van Hollandse garnalenkoppen

Leon Mazairac

Hertenstoof met moonshine

Leon Mazairac

Stoof van konijn met pruimen

Leon Mazairac

Dungense waterzooi