Pasta genovese met pistache ijs
Nadia Zerouali

Pasta Genovese en pistache ijs

Nadia Zerouali

Luchtige vegan tulband met walnoten

Nadia Zerouali

Rijkgevulde royale mezze-tafel

Nadia Zerouali

Kousa bil laban: gevulde courgette met yoghurt

Nadia Zerouali

Flan met kardemon & amandel-merengue

Nadia Zerouali

Bonenstoof met artisjokken en verse kruiden

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Nadia Zerouali

Gestoomde Savooiekool met rozijnen en kappertjes

Nadia Zerouali

Malfouf: gevulde koolrolletjes

Nadia Zerouali

Parelcouscous met groene pompoen

Leon Mazairac

Soepje van aardappel en prei met Nederlandse kurkuma

Nadia Zerouali

Pompoensoep met curryolie en walnoten

Nadia Zerouali

Syrisch ijs voor Kerst!

Leon Mazairac

Cider op de Hoorneboegseheide

Leon Mazairac

Veganistische pompoensoep