broodje met schapenkaas
Rosah van Schendelen

Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Rosah van Schendelen maakt broodpudding
Rosah van Schendelen

Broodpudding van kerststol met appel en dennensiroop

Fruitige salade
Alain Caron

Fruitige salade met lokale producten

Rosah maakt een heerlijk recept van verdwenen doperwten
Rosah van Schendelen

Burrata salade met verveine en doperwten

Dessert met appelstroop ijs, bruine-boterkruim en karnemelk karamel
Rosah van Schendelen

Appelstroopijs met karamel en gebakken appel

Spaanse leche frita
Rosah van Schendelen

Spaanse leche frita

Alain Caron

Peer-walnoot dessert

Leon Mazairac

Magnolia-aardbei en lycheesorbet

Alain Caron

Mascarpone met koekkruimels

Alain Caron

Macarons Groningen

Leon Mazairac

Biodynamische melkveehouder in Drachten

Alain Caron

De Afrikaanse oliebol

Alain Caron

Thee bij suikervrij gebak

Leon Mazairac

Geflambeerde warme kersen met ijs of mascarpone