mini hamburgers met kip en morrelen
Ramon Brugman

Mini hamburgers met gegrilde kip, brie en warme kersensaus

Hotdogs met ui en speciaalbier
Ramon Brugman

Broodje gebakken braadworst met gekarameliseerde ui

Een hartige taart van filodeeg met kruidige Surinaamse kip
Ramon Brugman

Hartige taart met aardappel, groenten en Surinaamse kip

Biefstuk met paté en amandel
Leon Mazairac

Biefstuk met zoetzure ui, Leuvense paté, amandelen en een biersausje

Carpaccio salade met verse burrata
Alain Caron

Carpaccio met burrata, truffel en citroen

Krieltjes met kaas en gehaktballen
Ramon Brugman

Gehaktballen en krieltjes met Parmezaanse kaas

Ramon maakt een pasta trapaneze
Ramon Brugman

Pasta trapanese met geroosterde courgette

Polpette di melanzane met zoetzure uien uit de moestuin
Ramon Brugman

Polpette di melanzane met zoetzure uien uit de moestuin

Tartelette met Sint-Jansui
Leon Mazairac

Leon's tartelette jardinière als ode aan de Utrechtse moestuin

Eiersalade met groene aspergesoep en versgebakken vlechtbrood
Ramon Brugman

Eiersalade met groene asperges en vers gebakken vlechtbrood

Klassieke kervelsoep én een voorjaarslamstoof
Leon Mazairac

Romige kervelsoep en een lamsstoof met kleurrijke groenten

Romige orzo
Ramon Brugman

Romige orzo met bospaddenstoelen en burrata

Alain gaan aan de slag
Alain Caron

Varkensentrecote met meiknolletjes en cantharellen

Ramon is in Amsterdam en gaat langs bij Sara Shawkat om eten te maken voor bij de iftar
Ramon Brugman

Okrastoof met lam, frisse rauwkost en zelfgemaakte kaassoufflés

ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Kipnuggets met krieltjes
Ramon Brugman

Zelfgemaakte kipnuggets, crispy krieltjes en groentespaghetti

Ramon maakt pasta puttanesca
Ramon Brugman

Pasta alla puttanesca

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein