Salade met bloemen en kruiden
Sharon de Miranda

Salade met paddenstoelen, feta en eetbare bloemen

Frisse salade met verse veldsla en asperges
Alain Caron

Salade met groene asperges, haricot verts en frisse vinaigrette

Biefstuk met paté en amandel
Leon Mazairac

Biefstuk met zoetzure ui, Leuvense paté, amandelen en een biersausje

Lasagne uit de pan
Sharon de Miranda

Snelle panlasagne en een salade met radijs

Carpaccio salade met verse burrata
Alain Caron

Carpaccio met burrata, truffel en citroen

Fonio met kerrie runderstoof
Sharon de Miranda

Surinaamse kerrie runderstoof met gebakken banaan

Aardappelschotel met zalm
Sharon de Miranda

Aardappelovenschotel met spinazie en gerookte zalm

Sharon maakt een monchoutaart met kersen en kandijkoeken
Sharon de Miranda

Monchoutaart met banaan, kandijkoeken en kersen

Broodje met Zwolse aïoli en paddenstoelen
Sharon de Miranda

Broodje met Zwolse aïoli en paddenstoelen

Klassieke kervelsoep én een voorjaarslamstoof
Leon Mazairac

Romige kervelsoep en een lamsstoof met kleurrijke groenten

Salade met spelt, tofu, ei, romanesco, chioggia biet gemaakt met geklaarde boter
Sharon de Miranda

Knapperige speltsalade met tofu, chioggia biet en noten

ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein