Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt
Geneal Harreman

Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt

Sticky tofu
Geneal Harreman

Sticky tofu met gebakken gemberrijst en bimi

broodje met schapenkaas
Rosah van Schendelen

Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien

Rosah maakt recept met verse prei uit Oirschot
Rosah van Schendelen

Gegrilde prei met kruidige paprikadip

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus
Geneal Harreman

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus

Shakshuka met kruiden van het land
Rosah van Schendelen

Shakshuka met kruiden van het land

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel
Rosah van Schendelen

Worteltaartkoekjes met wortelkaramel

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Halloween koeken met pompoen en spijs

Gebakken bietjes, wortel en geprakte pompoen met bietensaus
Geneal Harreman

Pompoenpuree met geroosterde biet en wortel

Recept Leon
Leon Mazairac

Salade met gevulde artisjokken en asperges

Bier bitterballen
Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte bitterballen gevuld met draadjesvlees en bier met mosterd dip

Aardappelboeren in Medemblik
Rosah van Schendelen

Gebakken aardappels met Pata Negra en krokante chips

Leon Mazairac

Kerstdessert: Poire belle Hélène

Leon Mazairac

Duck eggs benedict

Leon Mazairac

Cider op de Hoorneboegseheide

Leon Mazairac

Veganistische pompoensoep