bosbessen kruimelcake
Geneal Harreman

Bosbessencrumble met vanillecrème en verse bramen

noodles met sesamcurry en speciale spitskoolbonbons
Geneal Harreman

Noedels met pinda-sesamcurry en spitskoolbonbons

Makreelburger met salsa
Alain Caron

Makreelburger met tomatensalsa en gekonfijte ui

Chef-kok Geneal maakt een wintersoep met een pannenkoek
Geneal Harreman

Aardpeer en knolselderijsoep met maïspannenkoek

Chef-kok Leon maakt een heerlijk gerecht met de Dik Tromerwt
Leon Mazairac

Sjieke erwtensoep van de Dik Trom Erwt

Leon maakt een klassieker; in suiker en zout gegaarde zalm
Leon Mazairac

Klassieke gravad lachs en artisjok met Gruyère kaas

Gevulde koolrabi met biet en scholfilet
Leon Mazairac

Gevulde koolrabi met scholfilet en een salade van gepofte wortel met biet

Orzo met portobello uit de oven
Geneal Harreman

Orzo bomvol groenten met een gevulde portobello en bechamelsaus uit de oven

Mosselen
Alain Caron

De lekkerste mosselen met witte wijn en champignons

Leon italiaanse klassiekers
Leon Mazairac

Gevulde courgettebloemen, gamba's en een scroppino

Burger
Alain Caron

Portobelloburger met balsamico en frisse kool

Andijvie, witlof en bier
Leon Mazairac

Salade van rauwe andijvie met gerookte kabeljauw

Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Alain Caron

Gerookte rog met bloemkool en frisse yoghurtsaus

Leon Mazairac

Luxe klassieke erwtensoep en kabeljauw à la Dugléré

Alain Caron

Paksoi met zalm

Alain Caron

Japanse visbouillon met ossentong

Leon Mazairac

Verse kabeljauw met hollandaisesaus