Dessert met ijs en vers fruit
Alain Caron

Feestelijk dessert met yoghurtijs en rood fruit

Ramon maakt kwarktaart voor moederdag
Ramon Brugman

Luchtige kwarktaart met brosse bodem en vers fruit

Mango ijsjes Jetske
Jetske van den Elsen

Zomerse mango ijsjes

Hazelnoottaart
Ramon Brugman

Hazelnoten karameltaart met chocolade ganache

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Pompoen koeken met spijs en chocola

Ramon Brugman maakt een frisse hoplimonade met sinaasappel en citroen
Ramon Brugman

Frisse hoplimonade met sinaasappel en citroen

Pastel de Nata
Ramon Brugman

Portugese Pastel de nata uit eigen keuken

Sharon maakt een monchoutaart met kersen en kandijkoeken
Sharon de Miranda

Monchoutaart met banaan, kandijkoeken en kersen

Banoffee-taart met zelfgemaakte karamel
Ramon Brugman

Banoffee-taart met zelfgemaakte karamel

Tiramisu met taybessen
Ramon Brugman

Tiramisu met tayberries

Panna cotta met gepocheerde rabarber
Jetske van den Elsen

Gepocheerde rabarber met panna cotta

Vlierbloesempannenkoeken alla Suzette met mascarponeroom en aardbeien
Ramon Brugman

Vlierbloesempannenkoeken alla Suzette met mascarponeroom en aardbeien

Medaillekoekjes als traktatie
Ramon Brugman

Gouden medaille koeken om zelf te versieren

Plaattaart met fruit van Ramon Brugman
Ramon Brugman

Feestelijke plaattaart met koekkruimels en fruit

bosbessen kruimelcake
Geneal Harreman

Bosbessencrumble met vanillecrème en verse bramen

Ramon maakt een sneeuwster met zelfgemaakte advocaat
Ramon Brugman

Sneeuwster taart met zelfgemaakte advocaat

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit