Klassieke uiensoep met zalm
Leon Mazairac

Klassieke uiensoep met zalm op Franse wijze

Foe Yong Hai
Ramon Brugman

Overheerlijke Foe Yong Hai met zelfgemaakte atjar

Chili con carne met merguez worstjes en grauwe erwten
Ramon Brugman

Stoofschotel chili con carne met merguez worstjes en zoetzure ui

Butter chicken met chapata's
Ramon Brugman

Indiase butter chicken met zelfgemaakt platbrood

Gnocchi met pompoen
Ramon Brugman

Gnocchi met pompoenpuree en gerookt spek

Alain maakt kip met druiven
Alain Caron

Kip gestoofd in witte wijn met druiven

Cannelloni met witlof bechamel en gedroogde ham
Ramon Brugman

Cannelloni gevuld met witlof en rauwe ham

Kalfstartaar
Alain Caron

Kalfshaastartaar met groene asperges en zoetzure radijs

Pasta genovese met pistache ijs
Nadia Zerouali

Pasta Genovese en pistache ijs

broodje bietenhummus
Ramon Brugman

Luchtig flatbread met bietenhummus en feta

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes
Ramon Brugman

Toast met bloemenboter, boerenkaas, honing en verse bloemetjes

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop
Alain Caron

Gazpacho van doperwtjes, venkelcrème en aardbeiensiroop

Granola met zelfgemaakt aalbessenjam
Ramon Brugman

Granola met zelfgemaakte aalbessenjam

Ramon Brugman

Kerst hoofdgerecht: Brandade met Hollandse garnalen

Nadia Zerouali

Gestoomde Savooiekool met rozijnen en kappertjes

Alain Caron

Gemengde salade met truffel tapenade

Ramon Brugman

Hét recept voor klassieke Boeuf Bourguignon

Ramon Brugman

Pani puri met vulling van pompoen