Salade met hop en parmaham
Rosah van Schendelen

Rucola salade met knolselderij, hopscheuten, ham en een eitje

Chef-kok Leon Mazairac maakt Franse oeufs en cocotte met Champignons de Paris én een overheerlijke klassiek pasteitje!
Leon Mazairac

Oeuf en Cocotte en pasteitjes met wildzwijn ragout

ossenstaartsoep
Leon Mazairac

Ossenstaartsoep & kabeljauw en papillotte

Chef-kok Leon Mazairac maakt twee Duitse klassieke gerechten
Leon Mazairac

Duitse Zanderfilet & Eisbein

chef-kok Leon maakt een klassieke Simmenthaler Raclette burger
Leon Mazairac

Hamburger met raclette en rösti

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Toscaanse broodsoep met konijnenstoof
Leon Mazairac

Italiaanse polenta met konijn en Pappa al Pomodoro

Rosah van Schendelen

Italiaanse gnocchi met parmezaan, ricotta en zelfgemaakte pesto

Leon Mazairac

Kip fricassee in roomsaus met Friese whiskey

Rosah van Schendelen

Winterprei met pastinaakchips en mosterdkaviaar