Eid-al-fitr gerecht Seffa Medfouna
Nadia Zerouali

Nadia maakt ter ere van Eid al-Fitr een Marokkaans gerecht

springrolls
Ramon Brugman

Vietnamese springrolls met salade van watermeloen, feta en krokante nootjes

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen
Ramon Brugman

Gebakken scharretjes “a la meuniere” in de boter gebakken met citroen

Romige orzo
Ramon Brugman

Romige orzo met bospaddenstoelen en burrata

Zalm risotto van de barbecue
Ramon Brugman

Risotto met verse groente en zalm van de barbecue

Midden-Oosterse Shakshuka van Ramon Brugman
Ramon Brugman

Shakshuka met zelfgemaakt flatbread

Ramon Brugman

Pilav met spinazie, tomaat, romige ricotta en rucola

Alain Caron

Salade met honingwijn

Nadia Zerouali

Syrische kaas met gegrilde groenten

Ramon Brugman

Salade met warm gerookte zalm

Ramon Brugman

Asperges met gerookte zalm

Gegrilde dorade met verse groentes
Ramon Brugman

Gegrilde dorade met een salade vol groente

Ramon Brugman

Zelf kaassoufflés maken met een frietje speciaal