Kalfstartaar
Alain Caron

Kalfshaastartaar met groene asperges en zoetzure radijs

Pasta genovese met pistache ijs
Nadia Zerouali

Pasta Genovese en pistache ijs

Alain Caron

Eendenborst met Rotterdamse jam en chutney

Nadia Zerouali

Luchtige vegan tulband met walnoten

Nadia Zerouali

Kousa bil laban: gevulde courgette met yoghurt

Nadia Zerouali

Flan met kardemon & amandel-merengue

Alain Caron

Parelhoen met dennennaalden

Alain Caron

Limburgse perenvlaai

Nadia Zerouali

Bonenstoof met artisjokken en verse kruiden

Nadia Zerouali

Gestoomde Savooiekool met rozijnen en kappertjes

Alain Caron

Chocolademousse met gedroogde appel op een bedje van merengue

Nadia Zerouali

Malfouf: gevulde koolrolletjes

Nadia Zerouali

Parelcouscous met groene pompoen

Alain Caron

Bokkenrack met caviar 'd aubergine

Nadia Zerouali

Pompoensoep met curryolie en walnoten

Verveine cake
Alain Caron

Verveine cake met zwarte bessen van de Meisjes van de Moestuin

Alain Caron

Recept met Nederlandse truffels

Nadia Zerouali

Syrisch ijs voor Kerst!