kerrie tofu en spinazie
Sharon de Miranda

Romige curry met tofu, spinazie en kokosrijst

Dessert met nashipeer
Ramon Brugman

Taartje met frangipane en nashiperen

knolselderij tandoori
Sharon de Miranda

Knolselderij tandoori met frietjes van bakbanaan en feta salade

Krokante tartelette met noten-tofucrème en kruiden
Jetske van den Elsen

Krokante tartelettes met noten-tofucrème en verse kruiden

Crumble met bosbessen
Rosah van Schendelen

Kersencrumble-taart met bramen en lavendelroom

Tarte tatin pompoen peer en een salade met balsamico
Geneal Harreman

Hartige tarte tatin met pompoen en geitenkaas

oknomiyaki
Jetske van den Elsen

Okonomiyaki van spitskool en wortel met gember en furikake

mexicaanse orzo
Geneal Harreman

Mexicaanse ovenschotel met orzo, zwarte bonen, mais en guacamole

Flatbread met geitenkaasmousse en pesto
Sharon de Miranda

Opgerold flatbread met geitenkaas en pesto

Asperges
Jetske van den Elsen

Asperges met smaakvolle Thaise kokos roomsaus

Petit glacés
Ramon Brugman

Petit glacés met mokkacrème en zelfgemaakte bitterkoekjes

asperges
Geneal Harreman

Bloemkoolpolenta met gebakken bloemkool, salsa verde en gegrilde asperges

Soesjes met ijs
Alain Caron

Zelfgemaakte soesjes met pistache ijs en frisse fruitsalade

Meringue eendjes | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Eendjes van meringue voor Pasen

tikka masala
Geneal Harreman

Tikka masala met rijst, paneer en luchtig naan brood

Rijst met knapperige vermiceli en voorjaarsgroenten
Sharon de Miranda

Knapperige groenten met rijst en een limoen-wortelsalade

Rode currysoep met oesterzwammen in krokant jasje
Sharon de Miranda

Curry kokossoep met krokante oesterzwammen en rijstsalade

gegrilde knolselderij
Geneal Harreman

Gegrilde knolselderij met een kikkererwtenhummus en baba ganoush