Culinair schrijver Nadia maakt Talbina
Nadia Zerouali

Nadia's recept voor talbina met Koreaanse rozen jujube-thee

Alain proeft Zeeuwse gin vol ingrediënten van Zeeuwse bodem
Alain Caron

Salade gerookte zalm met geblancheerde wortel en frisse dressing met gin

kersttaart met Turks fruit
Nadia Zerouali

Feestelijke kersttaart met cranberry's, Turks fruit en witte chocolade

Fruitige salade
Alain Caron

Fruitige salade met lokale producten

Tortillawraps met bloemkool nuggets en yoghurt
Sharon de Miranda

Tortillawraps met bloemkool nuggets en yoghurt

Watermeloen salade
Sharon de Miranda

Frisse watermeloen salade en een Virgin Colada

Oerbrood met tomatensalsa en burrata
Sharon de Miranda

Oerbrood met tomatensalsa en burrata

Misosoep met pittige peersalade
Sharon de Miranda

Misosoep met pittige peersalade

Triffle met mascarpone en appel
Sharon de Miranda

Trifle met mascarpone en appel

Koffie met ijs
Sharon de Miranda

Romige ijskoffie met kaneelijs

Nadia Zerouali

Luchtige vegan tulband met walnoten

Nadia Zerouali

Flan met kardemon & amandel-merengue

Limburgse stoofperenvlaai
Alain Caron

Limburgse stoofperenvlaai

Alain Caron

Peer-walnoot dessert

Sharon de Miranda

Picknick met wraps, halloumi en een salade in een weckpotje

Alain Caron

De Afrikaanse oliebol

Nadia Zerouali

Syrisch ijs voor Kerst!

Leon Mazairac

Cider op de Hoorneboegseheide