Petit glacƩs
Ramon Brugman

Petit glacés met mokkacrème en zelfgemaakte bitterkoekjes

Appel cupcakes
Jetske van den Elsen

Appel cupcakes met room en knapperige toppings

Meringue eendjes | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Eendjes van meringue voor Pasen

Sinaasappelcake
Rosah van Schendelen

Zoete sinaasappelcake met oranjebloesem

Kokosmakronen
Ramon Brugman

Kokosmakronen met witte chocolade ganache, mango en passievrucht

Worteltaart met roomkaas en kaneel
Sharon de Miranda

Winterse worteltaart en koffie met gember

Appel kruimel plaattaart van Ramon Brugman
Ramon Brugman

Appel kruimel plaatkoeken

Kok Jetske van den Elsen is in Rotterdam bij Hiro, die zich verdiept in fermentatie.  Hij maakt onder meer verschillende soorten Japanse miso, met enkel natuurlijke ingrediƫnten.
Jetske van den Elsen

Miso karamel tartelettes

Heerlijke appelbeignets met een vleugje kaneel
Rosah van Schendelen

Heerlijke appelbeignets met een vleugje kaneel

Karamel lava cake - Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Karamel lava cakejes met room en rood fruit

Sinterklaas cheesecakejes
Ramon Brugman

Mini cheesecakes met kruidnoot en taaitaai

Amandel-speculaas cheesecake | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Kruidige amandel-speculaas cheesecake

Appelbeignets met appel-perenstroop en kardemom
Ramon Brugman

Appelbeignets met appel-perenstroop en kardemom

Aardbeien beignets met lavendelsuiker
Rosah van Schendelen

Beignets van aardbeien met zelfgemaakte lavendelsuiker

Scones met verse saus van rozen en frambozen
Rosah van Schendelen

Pistache scones met zelfgemaakte rozenjam

Ramon maakt kwarktaart voor moederdag
Ramon Brugman

Luchtige kwarktaart met brosse bodem en vers fruit

Pastel de Nata
Ramon Brugman

Portugese Pastel de nata uit eigen keuken

Tiramisu met taybessen
Ramon Brugman

Tiramisu met tayberries