broodje met schapenkaas
Rosah van Schendelen

Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien

Hazelnoottaart
Ramon Brugman

Hazelnoten karameltaart met chocolade ganache

Chef-kok Rosah maakt een gerecht van algen
Rosah van Schendelen

Kokos sneeuwballen met limoen, gember en spirulina

Alain proeft Zeeuwse gin vol ingrediënten van Zeeuwse bodem
Alain Caron

Salade gerookte zalm met geblancheerde wortel en frisse dressing met gin

Fruitige salade
Alain Caron

Fruitige salade met lokale producten

Tiramisu met taybessen
Ramon Brugman

Tiramisu met tayberries

Omgedraaide pruimencake
Rosah van Schendelen

Omgedraaide pruimencake

Slagroomtruffels
Ramon Brugman

Slagroomtruffels voor Valentijnsdag

Kerst pavlova
Rosah van Schendelen

Kerstpavlova met sinaasappel en cranberry

Ramon's oliebollen
Ramon Brugman

Oliebollen met appel en rozijnen

Speculaas gevuld met amandelspijs
Ramon Brugman

Speculaas gevuld met amandelspijs

Koffie met ijs
Sharon de Miranda

Romige ijskoffie met kaneelijs

Sharon de Miranda

Sharon's red velvet kersttaart met zelfgemaakte glühwein

Sharon de Miranda

Picknick met wraps, halloumi en een salade in een weckpotje

Ramon Brugman

Gevulde paascake met meringuekuikentjes

Sharon de Miranda

Feestelijke cheesecake met mokkacrème, pinda's en gesuikerde amandelen

Verveine cake
Alain Caron

Verveine cake met zwarte bessen van de Meisjes van de Moestuin

Alain Caron

Macarons Groningen