Jetske's notenpasta voor op brood | Foto: Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's notenpasta voor op brood

Gebakken aubergine in hoisinsaus
Jetske van den Elsen

Gebakken aubergine in hoisinsaus met ramen ei en rijst

Appel cupcakes
Jetske van den Elsen

Appel cupcakes met room en knapperige toppings

Duivekater
Jetske van den Elsen

Broodpudding met zelfgemaakte lemon curd voor Pasen

Tempeh met zoetzure ui, komkommer en rijst
Jetske van den Elsen

Krokante tempeh met zoetzure rode ui, komkommer en rijst

Pasta met groene groenten saus en frisse salade
Geneal Harreman

Pasta met groenten saus, gele courgette, artisjok en een frisse salade

Flowersprout
Geneal Harreman

Romige aardappelsoep met gefrituurde flowersprouts

Kok Jetske van den Elsen is in Rotterdam bij Hiro, die zich verdiept in fermentatie.  Hij maakt onder meer verschillende soorten Japanse miso, met enkel natuurlijke ingrediƫnten.
Jetske van den Elsen

Miso karamel tartelettes

Udon Noedels - Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Snelle Udon Noedels met chili crisp, bosui en een eitje

Paksoi pannenkoek
Jetske van den Elsen

Koreaanse groentepannenkoek met paksoi en een dipsaus

Dessert van kweeperen, sinaasappelrasp en rooibos karamel saus
Geneal Harreman

Dessert met kweepeer, karamelsaus en paranoten

Curry met zoete aardappel
Geneal Harreman

Zoete aardappelcurry met zwarte rijst en tempeh

Appelazijn - Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Maak zelf appelazijn van schillen en een klokhuis

ceviche
Jetske van den Elsen

Frisse ceviche met pompoen en mais

Tomaten orzo met verse ingrediƫnten
Geneal Harreman

Orzo met tomaat, olijven en romige burrata

Noedelsoep met gemarineerde eieren en zoetzure bietjes
Jetske van den Elsen

Noedelsoep met een eitje, groenten en paddenstoelen

Rozen limonade | Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Maak zelf rozenlimonade met ijskoude melk

Noedels met saus op basis van restje pindakaas met paksoi
Jetske van den Elsen

Noedels met paksoi en een saus van pindakaas