Gevulde panbroodjes
Sharon de Miranda

Koekenpan broodjes met een vulling van geitenkaas en pompoen

Lamskotelet met uitjes, aardappeltjes en haricovert
Alain Caron

Lamskotelet met romige jus en meiknol

Italiaanse klassieker met twist: Ribollita
Jetske van den Elsen

Italiaanse soep met bonen en chili croutons

Mac 'n cheese met oude kaas en knapperige cornflakes
Rosah van Schendelen

Macaroni met oude kaas, jalapeño en krokante cornflakes

pasta met garnalen
Sharon de Miranda

Snelle pasta met garnalen, courgette, feta en salieboter

Japanse curry met krokante kip, broccoli en jasmijnrijst
Sharon de Miranda

Curry met krokante kip, broccoli en jasmijnrijst

Broodje bavette met zoete whiskeysaus
Rosah van Schendelen

Broodje bavette met tomaat, augurk, gekaramelliseerde uien en whiskeysaus

Gevulde pita’s met gehakt en selderijsalade
Sharon de Miranda

Gevulde pita’s met gehakt, selderijsalade en frisse dip

Nasi met chorizo
Sharon de Miranda

Nasi met chorizo, witte kool en shiitake

Gebakken aubergine in hoisinsaus
Jetske van den Elsen

Gebakken aubergine in hoisinsaus met ramen ei en rijst

Knoflookgamba's
Rosah van Schendelen

Knoflookgamba’s met gembersiroop en stokbrood

Eggs benedict
Ramon Brugman

Eggs benedict met spinazie, pancetta, een gepocheerd eitje en Hollandaisesaus

Leon's Philly steak sandwich
Leon Mazairac

Philly cheesesteak sandwich

Tempeh met zoetzure ui, komkommer en rijst
Jetske van den Elsen

Krokante tempeh met zoetzure rode ui, komkommer en rijst

Pasta met groene groenten saus en frisse salade
Geneal Harreman

Pasta met groenten saus, gele courgette, artisjok en een frisse salade

Flowersprout
Geneal Harreman

Romige aardappelsoep met gefrituurde flowersprouts

Rundersuccade met zilte plantjes “Terre et mer”
Leon Mazairac

Heerlijke rundersukade met zeevenkel en zeebanaantjes

Aardpeer soep en salade
Leon Mazairac

Romige soep en een frisse salade met aardpeer en gele bietjes