Dessert met ijs en vers fruit
Alain Caron

Feestelijk dessert met yoghurtijs en rood fruit

Broodravioli
Rosah van Schendelen

Ravioli, croutons en croissantsticks van oud brood

Salade met bloemen en kruiden
Sharon de Miranda

Salade met paddenstoelen, feta en eetbare bloemen

broodje met schapenkaas
Rosah van Schendelen

Pantosti met schapenkaas, peer en gekarameliseerde uien

Rosah maakt recept met verse prei uit Oirschot
Rosah van Schendelen

Gegrilde prei met kruidige paprikadip

Een hartige taart van filodeeg met kruidige Surinaamse kip
Ramon Brugman

Hartige taart met aardappel, groenten en Surinaamse kip

Hazelnoottaart
Ramon Brugman

Hazelnoten karameltaart met chocolade ganache

Pompoentaartjes met chocola
Rosah van Schendelen

Pompoen koeken met spijs en chocola

Lasagne uit de pan
Sharon de Miranda

Snelle panlasagne en een salade met radijs

Carpaccio salade met verse burrata
Alain Caron

Carpaccio met burrata, truffel en citroen

Krieltjes met kaas en gehaktballen
Ramon Brugman

Gehaktballen en krieltjes met Parmezaanse kaas

Fonio met kerrie runderstoof
Sharon de Miranda

Surinaamse kerrie runderstoof met gebakken banaan

Suikermais
Ramon Brugman

Geroosterde maiskolf met citroenboter en frisse dip

Sharon maakt een monchoutaart met kersen en kandijkoeken
Sharon de Miranda

Monchoutaart met banaan, kandijkoeken en kersen

Ramon maakt een pasta trapaneze
Ramon Brugman

Pasta trapanese met geroosterde courgette

Rosah maakt een heerlijk recept van verdwenen doperwten
Rosah van Schendelen

Burrata salade met verveine en doperwten