Alain gaan aan de slag
Alain Caron

Varkensentrecote met meiknolletjes en cantharellen

Alain maakt een gerecht met verantwoorde worst
Alain Caron

Worst met aardappelen, prei en spekblokjes

Salade met kaas en bramen
Rosah van Schendelen

Herfstsalade met gegrilde rode biet, ossenhaas, blokjes kaas en uitjes

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool
Alain Caron

Kerst hoofdgerecht: gevulde savooiekool

Risotto met geitenkaas en bladgoud
Alain Caron

Risotto met geitenkaas en bladgoud

Alain maakt kip met druiven
Alain Caron

Kip gestoofd in witte wijn met druiven

Kalfstartaar
Alain Caron

Steak tartaar met groene asperges en zoetzure radijsjes

New Orleans Gumbo
Rosah van Schendelen

Gumbo met worst en gamba's

Rosah van Schendelen

In bierbeslag gefrituurde groenten met remoulade dip

Alain Caron

Witte asperges met doperwtjes, morilles en aardappelpuree

Rosah van Schendelen

Italiaanse gnocchi met parmezaan, ricotta en zelfgemaakte pesto

Alain Caron

Eendenborst met Rotterdamse jam en chutney

Alain Caron

Groene asperges met aardappeltjes en spinazie

Parelhoen met dennennaalden
Alain Caron

Parelhoen met dennennaalden

Roerbak met witte waterkers
Alain Caron

Roerbak met witte waterkers

Alain Caron

Bokkenrack met caviar 'd aubergine

Alain Caron

Raapsteeltjes

Alain Caron

Kip met oesters en warme minigroenten