Alain gaan aan de slag
Alain Caron

Varkensentrecote met meiknolletjes en cantharellen

Alain maakt een gerecht met verantwoorde worst
Alain Caron

Worst met aardappelen, prei en spekblokjes

Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Groente tajine
Nadia Zerouali

Snelle groente tajine met spruitjes en tomatensalade

Salade met kaas en bramen
Rosah van Schendelen

Herfstsalade met gegrilde rode biet, ossenhaas, blokjes kaas en uitjes

Gele courgette met truffel
Alain Caron

Gele courgette met truffel

Hartige kibbeh met walnoot en kleurrijke linzensalade
Nadia Zerouali

Hartige kibbeh met walnoot en kleurrijke linzensalade

Bier bitterballen
Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte bitterballen gevuld met draadjesvlees en bier met mosterd dip

Culinair schrijver Nadia Zerouali maakt Libisch gevulde aardappelen.
Nadia Zerouali

Libisch gevulde aardappelen

Molokhia met jackfruit
Nadia Zerouali

Groentestoof met molokhia en jackfruit

Borrelhappen voor oudejaarsavond
Rosah van Schendelen

Feestelijke borrelplank voor oudejaarsavond

Risotto met geitenkaas en bladgoud
Alain Caron

Risotto met geitenkaas en bladgoud

Alain maakt kip met druiven
Alain Caron

Kip gestoofd in witte wijn met druiven

Aardappelboeren in Medemblik
Rosah van Schendelen

Gebakken aardappels met Pata Negra en krokante chips

Kalfstartaar
Alain Caron

Steak tartaar met groene asperges en zoetzure radijsjes

Pasta genovese met pistache ijs
Nadia Zerouali

Zomerse pasta pesto Genovese met zelfgemaakt pistache-ijs

Salade met krokante avocado en halloumi
Nadia Zerouali

Salade met krokante avocado en halloumi

New Orleans Gumbo
Rosah van Schendelen

Gumbo met worst en gamba's