Zalmtartaar
Sharon de Miranda

Krokant gebakken sushirijst met pastinaakcrème en zalmtartaar

Pasta met zalm en witte saus
Ramon Brugman

Pasta met mosterddille zalm, een witte saus met prei en ciabattastukjes

Antilliaanse zeevruchtensoep
Sharon de Miranda

Antilliaanse zeevruchtensoep met kabeljauw en limoen

pasta met mosselen
Alain Caron

Romige pasta met mosselen en oesters

Kleurrijke sushi regenboog sushi
Rosah van Schendelen

Krokante kleurrijke regenboog sushi

springrolls
Ramon Brugman

Vietnamese springrolls met salade van watermeloen, feta en krokante nootjes

Pastasalade met zalm en groene asperges
Ramon Brugman

Pastasalade met romige zalm en een mosterd dille dressing

Broodje bakkeljauw met gebakken banaan
Sharon de Miranda

Broodje bakkeljauw met gebakken banaan

Recept met pastis
Ramon Brugman

Gebakken gamba’s met een crème van venkel en dragonmayonaise

Sushi plaattaart
Sharon de Miranda

Sushi plaattaart met gerookte makreel

Rode curry met noedels, tofu en geroosterde pinda's
Ramon Brugman

Rode curry met noedels, tofu en geroosterde pinda's

Kokosmakronen
Ramon Brugman

Kokosmakronen met witte chocolade ganache, mango en passievrucht

Tortilla met krokante tofu en mangosalsa
Jetske van den Elsen

Tortilla met krokante tofu, guacamole en mangosalsa

Kokosrijst met gekarameliseerde ui en ketjap tempeh
Geneal Harreman

Gele kokosrijst, tempeh in zwarte bonensaus en gebakken paddenstoelen

vrijheidssoep
Sharon de Miranda

Vrijheidssoep: minestrone met boerenkool en witte bonen

Romige vis
Ramon Brugman

Kabeljauwfilet in romige kokossaus met rijst en frisse komkommer salade

Chef-kok Geneal maakt een plaattaart met groente
Geneal Harreman

Plaattaart met courgette, cherry tomaatjes, spinazie en een pittige dressing