Gele boontjes
Jetske van den Elsen

Geroosterde gele bonen met limabonencrème en salsa

kerrie tofu en spinazie
Sharon de Miranda

Romige curry met tofu, spinazie en kokosrijst

Dessert met nashipeer
Ramon Brugman

Taartje met frangipane en nashiperen

pasta met mosselen
Alain Caron

Romige pasta met mosselen en oesters

knolselderij tandoori
Sharon de Miranda

Knolselderij tandoori met frietjes van bakbanaan en feta salade

Krokante tartelette met noten-tofucrème en kruiden
Jetske van den Elsen

Krokante tartelettes met noten-tofucrème en verse kruiden

Crumble met bosbessen
Rosah van Schendelen

Kersencrumble-taart met bramen en lavendelroom

springrolls
Ramon Brugman

Vietnamese springrolls met salade van watermeloen, feta en krokante nootjes

Tarte tatin pompoen peer en een salade met balsamico
Geneal Harreman

Hartige tarte tatin met pompoen en geitenkaas

Pastasalade met zalm en groene asperges
Ramon Brugman

Pastasalade met romige zalm en een mosterd dille dressing

oknomiyaki
Jetske van den Elsen

Okonomiyaki van spitskool en wortel met gember en furikake

mexicaanse orzo
Geneal Harreman

Mexicaanse ovenschotel met orzo, zwarte bonen, mais en guacamole

Broodje bakkeljauw met gebakken banaan
Sharon de Miranda

Broodje bakkeljauw met gebakken banaan

Flatbread met geitenkaasmousse en pesto
Sharon de Miranda

Opgerold flatbread met geitenkaas en pesto

Asperges
Jetske van den Elsen

Asperges met smaakvolle Thaise kokos roomsaus

Petit glacés
Ramon Brugman

Petit glacés met mokkacrème en zelfgemaakte bitterkoekjes

asperges
Geneal Harreman

Bloemkoolpolenta met gebakken bloemkool, salsa verde en gegrilde asperges

Recept met pastis
Ramon Brugman

Gebakken gamba’s met een crème van venkel en dragonmayonaise