Soesjes met ijs
Alain Caron

Zelfgemaakte soesjes met pistache ijs en frisse fruitsalade

Bubur Injin: Indonesische zwarte rijstepap
Geneal Harreman

Bubur Injin: Indonesische zwarte rijstepap

Fenegriek kaas
Jetske van den Elsen

Künefe met fenegriek kaas en suikersiroop

Loempia's met taugé van Hollandse bodem
Ramon Brugman

Vietnamese vegetarische loempia’s met pindadip

Halloween dessert | Ramon Brugman
Ramon Brugman

Griezelig Halloween dessert van chocolade ganache en koekkruimels

Polpette di melanzane met zoetzure uien uit de moestuin
Ramon Brugman

Polpette di melanzane met zoetzure uien uit de moestuin

Chef-kok Rosah maakt een gerecht met gin gemaakt van een bijzonder ingrediënt
Rosah van Schendelen

Advocaat van gin, panna cotta met berkenblad en kletskop van pijnboompit

Ramon maakt gefrituurde pangsit met zoetzure gembersaus
Ramon Brugman

Gefrituurde pangsit met zoetzure gembersaus

Borrelbrood - Lekkere Track
Ramon Brugman

Borrelbrood met brie, pesto, spek en rode ui

Bier bitterballen
Rosah van Schendelen

Zelfgemaakte bitterballen gevuld met draadjesvlees en bier met mosterd dip

Gefrituurde risottoballetjes met frisse dips met kokos en koriander
Sharon de Miranda

Gefrituurde risottoballetjes met frisse dips met kokos en koriander