Asperges
Jetske van den Elsen

Asperges met smaakvolle Thaise kokos roomsaus

asperges
Geneal Harreman

Bloemkoolpolenta met gebakken bloemkool, salsa verde en gegrilde asperges

Duivekater
Jetske van den Elsen

Broodpudding met zelfgemaakte lemon curd voor Pasen

tikka masala
Geneal Harreman

Tikka masala met rijst, paneer en luchtig naan brood

Indiase curry met eieren en mangolassi
Jetske van den Elsen

Indiase curry met gekruide eieren en mango lassi

Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt
Geneal Harreman

Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt

Sticky tofu
Geneal Harreman

Sticky tofu met gebakken gemberrijst en bimi

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus
Geneal Harreman

Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus

Panna cotta met gepocheerde rabarber
Jetske van den Elsen

Gepocheerde rabarber met panna cotta

Okonomiyaki van Jetske
Jetske van den Elsen

Okonomiyaki: Japanse hartige pannenkoek

Parels van Jetske van den Elsen
Jetske van den Elsen

Hoe maak je zelf eetbare parels?

bosbessen kruimelcake
Geneal Harreman

Bosbessencrumble met vanillecrème en verse bramen

Jetske met kimchi
Jetske van den Elsen

Hoe maak ik zelf kimchi?

Hüttenkäse en paneer van Jetske | Foto: Jetske
Jetske van den Elsen

Hoe maak ik zelf hüttenkäse en paneer?

Maak Jetske's sweet chili sauce
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's sweet chilisaus

Maak Jetske's vanille extract
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's vanille extract én vanillesuiker

Maak Jetske's tafelzuur
Jetske van den Elsen

Maak Jetske's tafelzuur met komkommer en paprika