Overslaan en naar de inhoud gaan
Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief!
Zoek door de site
Menu
Recepten
Terugkijken
Experts
Rubrieken
Nieuwsbrief
Word lid
stadssafari
Volg ons
Facebook
Instagram
Pinterest
Aanmelden Nieuwsbrief
Waar ben je naar op zoek?
Zoeken
Onze lekkerste recepten
Vis, vlees of vega(n)? Onze chefs inspireren je graag met de lekkerste recepten.
Filters
Filters
Bereidingstijd
0-30 minuten
30-60 minuten
Meer dan 60 minuten
Expert
Alain Caron
(-)
Geneal Harreman
(-)
Jetske van den Elsen
Leon Mazairac
Nadia Zerouali
Ramon Brugman
Rosah van Schendelen
Sharon de Miranda
Gerecht
Vegetarisch
Vegan
Menu
Smaakmaker
Gebak
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Nagerecht
Seizoen
Herfst
Winter
(-)
Lente
Zomer
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Gepocheerde rabarber met panna cotta
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Asperges met smaakvolle Thaise kokos roomsaus
Geneal Harreman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Bloemkoolpolenta met gebakken bloemkool, salsa verde en gegrilde asperges
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Broodpudding met zelfgemaakte lemon curd voor Pasen
Geneal Harreman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Tikka masala met rijst, paneer en luchtig naan brood
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Indiase curry met gekruide eieren en mango lassi
Geneal Harreman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Gebakken bloemkool met pesto van raapstelen en munt
Geneal Harreman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Sticky tofu met gebakken gemberrijst en bimi
Geneal Harreman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Asperges met spinazie, druiven en een frisse cashewsaus
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Okonomiyaki: Japanse hartige pannenkoek
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Hoe maak je zelf eetbare parels?
Geneal Harreman
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Bosbessencrumble met vanillecrème en verse bramen
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Hoe maak ik zelf kimchi?
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Hoe maak ik zelf hüttenkäse en paneer?
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Maak Jetske's sweet chilisaus
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Maak Jetske's vanille extract én vanillesuiker
Jetske van den Elsen
Onvoldoende
Matig
Gemiddeld
Goed
Zeer goed
Maak Jetske's tafelzuur met komkommer en paprika