Garnalen
Ramon Brugman

Ragout met verse Hollandse garnalen uit Ameland

Zalm
Leon Mazairac

Gerookte zalm met een romige pittige aardappelsalade

Pasta met zalm en witte saus
Ramon Brugman

Pasta met mosterddille zalm, een witte saus met prei en ciabattastukjes

Gele rijst met chorizo, geroosterde paprika's en gamba's
Ramon Brugman

Gele rijst met gamba's en een salade van tomaat en kruidensalsa

springrolls
Ramon Brugman

Vietnamese springrolls met salade van watermeloen, feta en krokante nootjes

Pastasalade met zalm en groene asperges
Ramon Brugman

Pastasalade met romige zalm en een mosterd dille dressing

Recept met pastis
Ramon Brugman

Gebakken gamba’s met een crème van venkel en dragonmayonaise

Kaascrostini met vijgen
Leon Mazairac

Kaascrostini met vijgen, krokante kaaskroketjes en rogvleugel

Ramon maakt een heerlijk gerecht met makreel.
Ramon Brugman

Ceviche met zeebaars, frisse tomaat, ricotta en limoenmarinade

Vis goujonettes van tongschar met tartaarsaus en komkommersalade
Leon Mazairac

Gefrituurde tongschar met frisse komkommersalade en tartaarsaus

Leon maakt een gerecht bij haringijs
Leon Mazairac

Salade van bietjes met gerookte paling en appel

Coquilles st. Jacques van Leon Mazairac
Leon Mazairac

Coquilles st. Jacques met sabayon van Japans duizendknoopbier

Romige vis
Ramon Brugman

Kabeljauwfilet in romige kokossaus met rijst en frisse komkommer salade

Leon duikt in de wereld van steur en kaviaar
Leon Mazairac

Vistartaar met hangop, kaviaar en knapperige pommes soufflées

Ramon Brugman maakt een soort tartaar met zalm, appel, ricotta en krokante aardappel
Ramon Brugman

Zalm met appel, ricotta en krokante aardappel

Traybake met zalm en aardappel en knoflookbrood
Ramon Brugman

Traybake met zalm en aardappel en knoflookbrood

Volkoren crackers met zalmsalade
Ramon Brugman

Zalmfilet americain op luchtige volkoren crackers