Risottoballetjes met abdijkaas
Rosah van Schendelen

Arancini met truffelrisotto en abdijkaas

Makreel met salsa van kiwibes
Rosah van Schendelen

Gegrilde makreel met kiwibes salsa

Gemarineerde rettich met een boontjessalade
Nadia Zerouali

Salade van gemarineerde rettich en boontjes met gekonfijte citroen

Recept Leon
Leon Mazairac

Salade met gevulde artisjokken en asperges

Nadia Zerouali

Dubbelgebakken gevulde aubergines met kappertjes, olijven en witte kaas

Indiase dosa
Nadia Zerouali

Dosa met chana masala en zelfgemaakte pittige kokoschutney

Coquilles
Leon Mazairac

Rauw gemarineerde coquilles met wasabi mosterd

Rosah maakt een heerlijk gerecht bij het Amsterdamse tafelzuur van Bianca
Rosah van Schendelen

Rosah maakt een heerlijk gerecht bij het Amsterdamse tafelzuur van Bianca

Stroopwafels
Rosah van Schendelen

Stroopwafels van Rosah

Tosti met kimchi
Nadia Zerouali

Tosti met kimchi en go-chu-jang mayonaise

Ceviche met Nederlandse kiwi's
Leon Mazairac

Ceviche met Nederlandse kiwi

Borrelhappen voor oudejaarsavond
Rosah van Schendelen

Feestelijke borrelplank voor oudejaarsavond

Gepofte knoflooksoep met bietensalade
Leon Mazairac

Gepofte knoflooksoep, bietensalade en een winterse cocktail

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen
Leon Mazairac

Klassieke Franse soep en gemarineerde mosselen

Nadia Zerouali

Aardappelsalade met wilde kruiden

Leon Mazairac

Fris slaatje met geitenyoghurt, zoetzure ui en appel

Leon Mazairac

Garnalen cocktail en petit farcis

Nadia Zerouali

Geroosterde bloemkoolsoep en couscous seffa als dessert