chef-kok Sharon bezoekt een geitenboerderij
Sharon de Miranda

Aardappelpuree met geitenkaas en koteletten

taquitos
Sharon de Miranda

Mexicaanse taquitos met kip en kaassaus

Vliegensvlugge pad krapow
Sharon de Miranda

Thaise Pad Krapow met kip en rijst en een frisse kokos smoothie

Knolselderij puree met plantaardige boter
Sharon de Miranda

Paddenstoelen met knolselderijpuree en bloemkoolroosjes

Frisse salade met verse veldsla en asperges
Alain Caron

Salade met groene asperges, haricot verts en frisse vinaigrette

Mosselen
Alain Caron

De lekkerste mosselen met witte wijn en champignons

Carpaccio salade met verse burrata
Alain Caron

Carpaccio met burrata, truffel en citroen

Fonio met kerrie runderstoof
Sharon de Miranda

Surinaamse kerrie runderstoof met gebakken banaan

Aardappelschotel met zalm
Sharon de Miranda

Aardappelovenschotel met spinazie en gerookte zalm

Alain maakt een heerlijk gerecht met Zeeuwse zeegroenten
Alain Caron

Doradefilet met Zeeuwse zeegroenten en vermouth

Pasta pesto van broccoli met amandelen en olijven van chef-kok Geneal Harreman
Geneal Harreman

Pasta met broccolipesto en gerookte amandelen

bosbessen kruimelcake
Geneal Harreman

Bosbessencrumble met vanillecrème en verse bramen

Bananenpannenkoeken met clotted cream
Sharon de Miranda

Bananenpannenkoeken met clotted cream

Alain gaan aan de slag
Alain Caron

Varkensentrecote met meiknolletjes en cantharellen

Sharon maakt snel een kerriesoep met gamba's en edamame
Sharon de Miranda

Kerriesoep met edamame boontjes en gamba’s geserveerd met kokosrijst

Zoete aardappel tortilla
Sharon de Miranda

Zoete aardappeltortilla met krokant gebakken spekjes en geitenkaas

noodles met sesamcurry en speciale spitskoolbonbons
Geneal Harreman

Noedels met pinda-sesamcurry en spitskoolbonbons